Seito Pro ry

- jo vuodesta 1962 jäsentemme parhaaksi

Jäsen, olet aina lämpimästi tervetullut kaikkiin tapahtumiimme! 

Seiton tapahtumakalenteri

Jäsenetu Seinäjoen keilahalliin

Seito Pro ry:n jäsen saa https://seinajoenkeilahalli.fi/ Keilauksen su-to 20€/ sis.välineet. Biljardi 8€/h Kuntosali 4€/hlö Kuntosali 10-kortti 25€ Kuntosali 1kk 25€ Kuntosali 1 vuosi 200€   Muistathan,

Lue lisää »

Hallituksen jäsenet 2023, Kuva

Hallitus vuodelle 2023 kuvassa Vasemmalta yläriviltä seisten Essi Kallio, Jarmo Korpinen, Petri Raunio, Jorma Mäkinen, Maarit Takala, Riitta Lappalainen, Merja Antila Istuen alarivi Helena Loikas,

Lue lisää »

Seito Pro ry

TULEVAT TAPAHTUMAT 2024:

26.4. Vappuetkot Mallaskosken Panimoravintolassa alkaen klo 18.00. Ilta aloitetaan panimokierroksella, jonka jälkeen on 8 tuotteen maistelu sekä burger buffet. Omavastuu jäseneltä ja avecilta on 15 €/hlö. Sitovat ilmoittautumiset 18.4. mennessä osoitteeseen: hallitus(at)seito.fi
Huom! Vappuetkot -tapahtuma nyt täynnä! Varalle voi ilmoittautua, niin pääsee mukaan mikäli paikkoja vapautuu jonkun peruessa.

18.3. Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään ma 18.3. klo 18.30 Hotelli-Ravintola Almassa, Pollarintalossa. Kokouksen jälkeen iltapala. Kutsu on lähetetty jäsenistölle.

****************************************************

GDPR:
Henkilötietoja käytetään vain Pron ja jäsenyhdistystemme sääntöjen ja toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan.

****************************************************

Seito Pro ry kuuluu jäsenyhdistyksenä Ammattiliitto Pro ry:seen. Yhdistyksemme jäsenmäärä on n. 1200. Yhdistyksemme on perustettu 12.11.1962 ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

Olemme aktiivinen jäseniemme hyväksi toimiva yhdistys. Toteutamme erilaisia jäsentapahtumia ympäri vuoden ja toivommekin, että mahdollisimman moni jäsen osallistuisi tapahtumiin ja koulutuksiin!

Teitä varten tätä teemme!

Miten liittyä Seito Pro ry:hyn?  

Jotta voit kuulua Seitoon, niin Sinun tulee olla Ammattiliitto Pro:n jäsen.

Kuulut automaattisesti lähimpänä asuinpaikkaasi olevaan yhdistykseen, mutta voit myös vaihtaa yhdistystä. Yhdistysten vaihtaminen onnistuu proplussassa.