Kesätervehdys jäsen!

Tässä viestissä:

* Perhepäivä Lauhanvuoren kansallispuistossa
* Jauhojärven huvilalla on vielä hyvin tilaa kesämökkeilyyn
* Jäsenkortti löytyy mobiilista, muovinen kortti ei ole voimassa

Perhepäivä Lauhanvuorella lauantaina 3.9.
Kutsu PDF muodossa Lauhanvuori_perhepäivä_20220903

Länsi-Suomen korkeimman vuoren huipulta avautuu huikea maisema laakean Pohjanmaan metsiin ja merelle saakka. Matkustat samalla ajassa menneeseen: vuorenrinteiden avarat mäntykankaat ja laen rehevä kuusikko kätkevät jääkauden jälkiä, laajoja pirunpeltoja ja muinaisia rantavalleja. Seito PRO ry järjestää perhepäivän Lauhanvuoren kansallispuistoon Isojoelle lauantaina 3.9.2022. Perhepäivän ohjelmaan kuuluu noin 2—3 tunnin kierros kansallispuistossa nokipannukahvit, mehu, nisu ja makkara kansallispuistossa sekä ruokailu Lauhansarvessa. Reitti EI OLE esteetön.

 

Kohteeseen voit tutustua ennakkoon www.luontoon.fi/lauhanvuori. Tilausajo J. Kuni reitti: Seinäjoki Matkahuolto 10.00 — Ilmajoki Matkahuolto 10.20 — Koskenkorva entinen Matkahuolto keskustassa 10.30 — Kurikka Matkahuolto10.45 — Kauhajoki ABC 11.10 — Lauhanvuori 11.45. Paluu samaa reittiä takaisin. Sitovat ilmoittautumiset ja allergiat viimeistään 14.8. sähköpostiin hallitus@seito.fi.

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittautuessasi kerro matkapuhelinnumerosi, mistä tulette bussiin, montako aikuista ja montako lasta sekä lasten iät. Matkan hinta on aikuisilta 20 euroa/henkilö. Myös avec voi osallistua. Lapset ilmaiseksi. Osallistumismaksu, joka maksetaan yhdistyksen tilille FI31 4108 0010 5987 23, sisältää opastuksen, kansallispuiston käyttömaksun, matkan ja ruokailun. Laita maksuun viestiksi oma nimesi ja Perhepäivä Lauhanvuori. Sairastumistapauksessa omavastuu palautetaan (vähennettynä toimistokuluilla 10€/henkilö) sairaanhoitajan tai lääkärin todistusta vastaan. Tervetuloa!

**

 

Jauhojärven huvila

Vielä on hyvin mökkiä varattavissa. Täältä löydät varauskalenterin, josta pääset tutkimaan mökkien varaustilanteet.
Mökki A on isompi puoli ja mökki B on pienempi puoli. Osoite on tuttu: https://seito.fi/jauhojarven-huvila/

**

 

Jäsenkortti

Ammattiliitto Pro on luopunut muovisista jäsenkorteista kokonaan. Jäsenkortti löytyy mobiilisovelluksesta, jonka voit
ladata omasta sovelluskaupastasi ja löytyy nimellä Ammattiliitto Pro. Löydät sieltä näköisversion jäsenkortistasi ja paljon
etuja ja tietoa alennuksista. Lataa se käyttöösi vaikka heti ja tsekkaa mitä sieltä löytyy.

Muistathan, että Seito Prokin on neuvotellut monenlaisia jäsenetuja käyttöösi. Käy katsomassa ne kaikki täältä:
https://seito.fi/jasenasiat/

Myös viime kesän suosittu Wanhan Markin jäsenetu on voimassa. Eli jäsen ja perhe pääsee sisälle 3€ hintaan ja yhdistys maksaa loput, joten siellä kannattaa vierailla eläinvanhusten luona.

Aurinkoista kesää toivotellen,

Hallitus

Seito Pro ry

www.seito.fi

Facebook: Seito Pro ry jäsenet

info@seito.fi  / hallitus@seito.fi