KUTSU NUORTEN JÄSENTEN KARTING-KILPAILUUN

Järjestämme Seito Pro ry:n ja Vaasan Pro ry:n yhdistysten kesken hauskan, alle 36-vuotiaille nuorten jäsenten

Grand Prix- Ulkokarting-kisan

Aika: LA 27.5.2023 Klo 11.

 

Paikka: Härmän Power Park. Navigointia varten osoitteeksi Jorma Lillbackantie 1, Alahärmä

 

Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt lajin maailman huippuja kartingin EM- ja MM-mittelöissä. Kumman vuoro on loistaa, kumpi voittaa Seinäjoki vai Vaasa? Tule mukaan leikkimieliseen kisailuun! 🏎🏎🏎

RUOKAILU: Kisan ja palkintojen jaon jälkeen ruokailemme lounas buffasta RoadHousen Boulevard Bistrossa. RoadHouse liikekeskukseen on radalta matkaa n. 900 metriä. (Autolla siirtymiseen löytyy parkkipaikat)

 

HUOMIOITAVAA: Ilmoittautumiset viimeistään 15 minuuttia ennen varauksen alkua, jolloin pääsemme aloittamaan ajotapahtuman aikataulun mukaisesti. Suosittelemme myös ennakkorekisteröitymistä, tässä linkki: http://www.powerpark.fi/huvitukset/karting/ulkokarting

Karting-autoihin on pituusrajat. Mika Salo Circuit-ulkoradalla kuljettajan minimipituus on 160 cm ja maksimipituus 200 cm. Sateen sattuessa varaus siirtyy sisäradalle Palace Areenaan. Ajoon sisältyy kypärä, kypärähuppu, ajohaalari ja ajohanskat ja nämä saatte paikan päällä, itseltä mukaan hyvät ajokengät ja ajoon soveltuva asu. Ajo voidaan suorittaa vain nollatoleranssilla.

Myös huvipuisto on auki, ja tällöin alueelle on ilmainen sisäänpääsy.

Sopimusasiamies Riku Vesapuisto on tapahtumassa mukana ja kertoo Prosta ja jäseneduista.

 

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 12.5.2023 mennessä osoitteeseen: hallitus@seito.fi

 

Omavastuu 15 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Seito Pro ry: FI31 4108 0010 5987 23. KISAAN MAHTUU MUKAAN VAIN 7 OSALLISTUJAA/yhdistys ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Tapahtuman kustannus kokonaisuudessaan on n. 80 € / kuski, joten nyt pääset todella edullisesti mukaan!)