SEITO PRO RY:N JÄSENHANKINTAKAMPANJA

Seito PRO ry_jatkuva jäsenhankintakampanja_2022

Seito PRO ry:n jäsenhankintakampanjassa jokaisesta uudesta jäsenestä lahjakortti Kotipizzaan.
Jos työpaikalla kaikki sujuu kuin rasvattu eikä potkuja ole tiedossa, mitä hyötyä on kuulua liittoon?

Kaikkia etuja ei voi mitata rahassa
Työelämässä on paljon asioita, joita ei voi mitata rahassa. Sellaisia ovat monet työelämän ja työlainsäädännön kehittämiseen liittyvät laadulliset kysymykset. Ilman ammattiliittojen tekemää edunvalvontatyötä meillä tuskin olisi viiden viikon vuosilomaa, ansiosidonnaista työttömyysturvaa, mahdollisuutta nykyisen pituisiin perhevapaisiin tai montaa muuta itsestään selvältä tuntuvaa työelämän käytäntöä. Kaikkien näiden etujen saaminen on kuitenkin vaatinut vuosikymmenten sinnikästä sopimus- ja neuvottelutoimintaa yhdessä työnantajan kanssa. Jokainen yksittäinen jäsen lisää liiton painoarvoa neuvottelupöydässä.

Ammattiliitto Pro on työelämän etujärjestö ja sinä olet osa Prota. Pron jäsenet työskentelevät julkisella tai yksityisellä alalla. Tulethan sinäkin mukaan huolehtimaan siitä, että voimme jatkossakin vaikuttaa mm. työlainsäädäntöön ja sosiaalisiin etuihin. Liittoon kuuluminen on paljon muutakin kuin varautumista mahdolliseen työttömyyteen tai kärhämiin työpaikalla. Järjestäytyminen luo vakautta työelämään. Pron jäsenyys sisältää mm. ansiosidonnaisen työttömyysturvan, vakuutus- ja matkaetuja sekä monia erilaisia palveluja. Monet yhdistykset ovat neuvotelleet paikallisesti etuja jäsenilleen.

Muun muassa tästä kaikesta pystymme huolehtimaan sillä, että hankimme PROlle uusia jäseniä! Ilmoitathan hankkimasi jäsenet maarit.takala@gmail.com, niin tiedämme, kenelle lahjakortit lähetetään. Huom. uuden jäsenen pitää olla jäsenenä kolme perättäistä kuukautta, maksanut jäsenmaksunsa liiton sääntöjen mukaisesti ja olla jäsenenä lahjakortin luovutushetkellä.

Katso kuka voi liittyä? Liittymislomake löytyy liity jäseneksi. Täytä lomake yhdessä uuden jäsenen kanssa. Palkkioksi saat 10 euron lahjakortin Kotipizzaan. Tammikuussa 2023 arvomme kaikkien tämän vuoden aikana uusien jäsenien hankkineiden kesken 100 euron lahjakortin. Ammattiliitto PROlla on oma jäsenhankintakampanja, jonka voit hyödyntää. Katso tästä!

Jäsenhankintaterveisin

Seito PRO ry