Koulutettu Hieroja Mika Uusi-Pohjola, Hyllykallio

 

 

Teen kotonani Hyllykalliolla klassista hierontaa erillisessä rakennuksessa. Tarjoan jäsenkorttia näyttämällä 10% alennuksen normaalihintaisista hieronnoista. Ajanvaraukseen pääset helpoiten Facebookissa ”Koulutettu Hieroja Mika Uusi-Pohjola” sivujen kautta. https://www.facebook.com/koulutettuhierojamika

 

 

Parturi-kampaamo Clips, Ideapark  

 

 

 

Kampaamo-Myymälä Clips on koko perheen parturi-kampaamo ja kampaamotuotemyymälä.

Liikkeemme sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa, aivan keskusaukion läheisyydessä.

Meiltä löydät kaikki parturi-kampaamopalvelut sekä laajan tuotemyymälän, jossa on vaihtuvia tarjouksia ja aina voimassa ”Ota 4, Maksa 3” etu (koskee myös tarjoustuotteita).

Meillä teitä palvelevat iloiset, taitavat ja työtään rakastavat parturi-kampaajat.

Haluamme tarjota teille -10% alennuksen parturi-kampaamopalveluistamme, etu on henkilökohtainen ja aina voimassa. Saatte edun näyttämällä jäsenkorttianne.

Vaihtoehtoisesti voitte ottaa käyttöön kanta-asiakaskorttimme, jolla saa jokaisesta kampaamokäynnistä leiman ja seitsemännellä kerralla 25euron alennuksen. Kortti on perhekohtainen ja aina voimassa. Kanta-asiakaskortti saatavilla myös puhelimeen.

 

Olemme avoinna Ma-Pe klo 9-20, La klo 9-18 ja Su klo 12-18

Ajanvaraus puh.06 5709 9995 tai netistä www.clips.fi, palvelemme tilanteen mukaan myös ilman ajanvarausta

Osoite Ideapark Seinäjoki, Suupohjantie 57, 60320 Seinäjoki

 

 

Healt and Beauty By Storm , Seinäjoki keskusta 

 

Hoitolamme tarjoaa Seinäjoen keskustassa tuloksellista kauneuden- ja terveydenhoitoa päästä varpaisiin. Hoitofilosofiamme on tarjota asiakkaille toimivat ratkaisut haastaviin jalka- kuin iho-ongelmiin hemmottelua unohtamatta. Palveluvalikoimasta löydät jalkahoidot, kynsipalvelut, kasvohoidot, ripsi- ja kulmapalvelut, rentouttavat aromahieronnat sekä turvehoidot. Hoitolan yhteydessä toimii myös pieni myymälä, josta löytyy tarkasti valittu kokoelma pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa olevia ihonhoitotuotteita, ekosiivoustuotteita sekä tunnelmanluojia. Hoitolan sekä myymälän valikoimaan voi tutustua osoitteessa bystorm.fi

 

Seito Pron sopimushinnat:

 

Jalkahoidot:

Klassinen jalkahoito 60min 55€

Pikajalkahoito + geelilakkaus 65€

 

Kynsipalvelut:

Geelilakkaus: 50€

Oman kynnen geelaus 55€

Rakennekynnet uudet 75€

Rakennekynsien huoltoon kaikki koristelut kaupan päälle (etu 5€-30€)

Kaikki muut palvelut -15% !!!

Verkkokauppa julkaistaan 12.12. Jäsenetu -15% koskee myös myymälän valikoimaa.

 

Hierontapalvelu Marjo Hautala (Vimpeli, Alajärvi, Lappajärvi)

 

Yritykseni on Hierontapalvelu Marjo Hautala ja toimin Vimpelin, Alajärven ja Lappajärven alueella tehden hierontaa, vyöhyketerapiaa, jäsenkorjausta, shiatsua, aromahierontaa, kuivakuppausta eli imukuppihierontaa sekä lymfapohjaista hierontaa.

Olen toiminut hierojayrittäjänä heinäkuusta 2006 alkaen. 2007 valmistuin jäsenkorjaajaksi ja 2013 luontaishoitajaksi, jossa erikoistuin puoli vuotta vyöhyketerapiaan saaden siihen diplomin 2013 syksyllä.

Minulta löytyy sivut Facebookissa Hierontapalvelu Marjo Hautala- nimellä ja se kannattaakin ottaa seurantaan, koska sinne päivitän viikottain vapaita hieronta-aikoja ja muutakin mukavaa, tarpeellista tietoa.

Tarjoan Seito Pron jäsenkortin omaaville jokaiseen hierontaan 5 euron alennuksen korttia näyttämällä.

Hieronnat suoritetaan Vimpelin Sääksjärvellä, Lappajärven Itäkylässä tai Alajärven keskustassa.