Seito Pro Ry - Jo vuodesta 1962

Jäsentemme parhaaksi

Yhdistys

Yhdistyksemme on pyrkinyt aktiivisesti järjestämään tapahtumarikasta toimintaa ja mielenkiintoisia koulutuksia. Lisäksi koemme tärkeänä asiana järjestää edunvalvontaan liittyviä tilaisuuksia. Lähetämme n. kerran kuukaudessa jäsenkirjeen kaikille jäsenille.

Yhdistyksemme on toiminut jo vuodesta 1962. Olemme Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys ja pyrimme järjestämään jäsenillemme mahdollisimman paljon etuja. Jos mielessäsi on toiveita/ideoita/ajatuksia toimintaamme liittyen, niin kuulemme niistä kaikista mielellämme!

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti lomakkeen kautta, mikä löytyy viimeiseltä välilehdeltä kohdasta Hallitus.

Koulutustoiminta

Järjestämme Seito Pron jäsenille muutamia koulutuksia vuosittain. Yksi suosituimmista on koulutus ja virkistysviikonloppu, joka on ajoittunut syksylle.

Lisäksi pidämme koulutus iltoja. Voit ehdottaa myös toivomiasi koulutuksia vaikkapa lomakkeen kautta. Keväällä 2020 starttaa myös esimerkiksi ensiapu-koulutus!

Proplussasta löydät Ammattiliitto Pron järjestämiä webinaareja! Aiheita on ollut laidasta laitaan ja tallenteita voit katsoa myös jälkikäteen.

Seiton tapahtumakalenteri

11.2.2020 klo 17.30 Yritysvierailu Finn-Powerilla

Klo 17.30 aloitetaan kahvittelulla, tutustutaan Finn-Powerin tehtaaseen. Lopuksi iltapala. Mukaan voit ottaa kaverin. Ilmoittaudu viimeistään 26.1. maarit.takala@gmail.com. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset allergiat.

Toimintasuunnitelma, vuosikertomus, vuosikello ja muut dokumentit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Vaihtele sisältöä